Зареждане

Проследете трансформацията: Under Construction с Еди Славков

Проследете трансформацията: Under Construction с Еди Славков
Публикувано на: Май 17, 2020 в 19:03 ч
Целия Интернет е пълен с "фитнес експерти" и "гурута", които обясняват как са постигнали страхотна физическа форма - чиста мускулатура, изкарали плочки и вени, качили мускулна маса и изчистили мазнини, като същите доста често продават тренировъчни програми и хранителни режими и какво ли още не...

Истината е обаче, че голяма част от тях са постигнали резултатите си не точно с това, което продават, а самите програми и диети доста често се оказват шаблонни, които се разпращат срещу скромни суми с цел печалба на конвейер.

Еди Славков обаче ще ви покаже как прави нещата в действителност.
 
 
В продължение на няколко седмици - всяка неделя на MMA.BG - ще може да следите неговия прогрес "from zero to hero".

Ще видите как след 2 месеца карантина, при обездвижване, без тренировки, след много бира, пици и вредни храни, загубена мускулна маса и качени мазнини, Еди влиза в залата и трансформира тялото си в оптимална форма.

Във всяко видео ще виждате седмица по седмица как той:
  • структурира тренировките и упражненията си
  • как съставя хранителния си режим
  • какви добавки приема и как ги комбинира
Ще проследите как точно започва той и през какво преминава по време на тренировъчния си процес, за да стигне до оптималната си форма след няколко седмици.

Към 17-ти май - ден преди фитнес залите да отворят след повече от два месеца карантина заради коронавирус, нещата изглежда така:


В "Under Construction" на живо ще видите всички тези стъпки, които са нужни и се правят в действителност, които ще бъдат и от полза на самите вас, ако искате да повишите ефективността при постигане на целите ви.

Бъдете част от прогреса на Еди, като го следите всяка неделя на MMA.BG и вижте как се случват нещата нагледно.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес