Зареждане

Очаквайте: Уличен боец от ъндърграунд битките King of the Streets ексклузивно пред MMA.BG!

Очаквайте: Уличен боец от ъндърграунд битките King of the Streets ексклузивно пред MMA.BG!
Публикувано на: Януари 4, 2023 в 09:45 ч
Ексклузивно за последователите на MMA.BG и за пръв път като цяло - активен участник в нелегалните и ъндъргаунд битки без абсолютно никакви правила King of the Streets (K.O.T.S.) застава пред камерата, за да разкаже от първо лице какво е да участваш в нерегламентиран бой без никакви ограничения.

Ъндърграунд битките, организирани от K.O.T.S. са забулени в потайност и за тях знаят малко хора. Локациите са известни само на организаторите и всички присъстващи не знаят къде ще се състоят срещите до последния момент, като обикновено те са в подземни гаражи, под мостове, изоставени фабрики и други места далеч от очите на закона.

Правила няма.
Правилно прочетохте - няма правила. Няма рундове, няма забрани. Има пряко насилие и превъзходство на един индивид над друг, докато единият не се предаде, изгуби съзнание или...

Затова и тези битки не са за всеки. Нито за гледане, а още повече за участие.
 

Съвсем скоро се пригответе за бруталното и откровено интервю, което от MMA.BG подготвяме заедно с един от топ бойците на организацията, който вече записа няколко победи в различни издания на турнира в Европа и се съгласи да говори пред нас, като единствената независима професионална медия.

Подготвяме интервюто повече от месец, като в него ще чуете неща, за които не е говорено преди никъде в интернет.

Ще разберете повече за тези турнири - как се организират, кой участва в тях, както и някои брутални истории от там. Ще научите повече защо един човек може да участва в тях - какво получава и какво го мотивира да продължава. Както и още много...

Последвайте YouTube канала на MMA.BG, за да не пропуснете видеото, както и още много други.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес