Зареждане

Обява за работа: Редактор социални мрежи и новини (Editor Social News and Viral)

Обява за работа: Редактор социални мрежи и новини (Editor Social News and Viral)
Публикувано на: Ноември 25, 2017 в 09:12 ч

Екипът на FITE, най-бързо развиващата се дигитална платформа за лайв стрийминг на бойни спортове, търси нов член на екипа си, който да поддържа нашите социалните мрежи, да пише кратки новини и да създава кратко и ангажиращо онлайн съдържание, подходящо за Twitter, Facebook и Instagram.

Управлението на съдържанието в социалните мрежи и комуникакцията с феновете през тези канали са ключова част от нашата маркетинг стратегия, която е изцяло дигитална. Към момента FITE има над 600 хиляди регистрирани зрители и 650 излъчени на живо събития. Над 70% от нашите редовни зрители са в САЩ. Феновете ни в социалните мрежи са близо 60 хиляди.

Ако искате да станете част от нас, очакваме много ентусиазъм, идеи за ангажиране на феновете по различните канали, готовност да експериментирате с различно по тип съдържание в зависимост от резултатите, и ежедневен план за комуникация, съобразен с предстоящите ни събития и най-гледаното съдържание на FITE.

Ако отговорите с ДА на долните точки – моля свържете се незабавно с нас, ще се радваме да се запознаем и да ви подарим pay-per-view събитие по избор.
  • С удоволствие бихте гледали MMA / Boxing / Pro Wrestling часове на ден, ако можехте
  • Сайтовете boxingnews24.com, bloodyelbow.com, mmajunkie.com, mma.bg ви информират ежедневно и запълват служебното / личното ви време
  • Харесва ви съдържанието на социалните мрежи на HBO Boxing, Box Nation и Showtime Boxing като пример за това как трябва да изглежда един социален feed
  • В състояние сте да пишете, коментирате и разговаряте за мачовете и бойците. Знаете кои са най-добрите сцени от един мач и какво е rear naked choke
  • Владеете стилистиката на писане за социални мрежи. Не се притеснявате да пишете на английски език, и да разменяте постове със световно-известни лица и медии от индустрията като Bruce Buffer, Sherdog, Oscar De La Hoya, GGG и много други
  • Имате ваш блог / социална мрежа, където пишете на английски и/или имате публикации в българска медия
 

 
FITE е създаден от фенове за феновe. Ние вярваме, че помагаме за развитието на бойните спортове и нашата платформа свързва феновете по цял свят. Всяко събитие го очакваме като запалянковци, но приемаме подготовката и изпълнението му като лично предизвикателство. Гледаме Canelo Golovkin и UFC заедно, стискаме палци на Багата, и след всеки голям мач с нетърпение очакваме поредното световно събитие, което ще се излъчва ексклузивно по HBO и FITE.

Като редактор на социално и viral съдържание, вие ще работите с маркетинг и дизайн екипа в България, но ще имате и ежедневен достъп до нашия американски екип, ветерани от индустрията, които с радост ще ви споделят знания и информация от света на бойните спортове, както и ексклузивни материали, заснети с бойците и backstage от събития. Ще получите достъп за безплатно гледане на всички платени събития, излъчвани на FITE в САЩ.

Ако описаното дотук ви е вдъхновило, свържете се с нас на [email protected] като изпратите CV и линкове към ваш блог / социален акаунт, където можем да видим вашата работа до момента.

Позицията е с възможност за гъвкаво работно време и успеваемостта зависи от личната инициатива. Журналистически опит ще се счита за предимство.

Задълженията ви ще включват:
  • Ежедневно поддържане на акаунтите на FITE в Twitter, Facebook и Instagram.
  • Създаване на viral постове – polls, кратки видеа, анимиран gif, и активно експериментиране с различни мултимедийни формати за ангажиране на феновете в социалните мрежи
  • Създаване на видео новини и друго ангажиращо видео съдържание “This week on FITE”, “Top Knockouts on FITE”, “5 Reasons to watch Boxing on FITE” (видеото се изработва от видео редакторите на FITE, но се предлага и разписва от редактора)
  • Подготовка и разпространение на кратки новини
  • Комуникация с потребителите на FITE, influencers & media
  • Следене на данните за успеха на различните постове в социалните мрежи, спонсориране на постове във Facebook
 

 
Повече информация за FITE: www.fite.tv

FITE on Twitter: https://twitter.com/FiteTV
FITE on Facebok: https://www.facebook.com/FiteTV
FITE on Instagram: https://www.instagram.com/fitetv/

Google Play:  http://ow.ly/i57Z303PhLv
iTunes:  http://ow.ly/mVyN303PhHL
ROKU: https://channelstore.roku.com/details/174995/fite

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес