Зареждане

Най-силното момче на света почина на 21 години

Най-силното момче на света почина на 21 години
Публикувано на: Декември 31, 2020 в 07:00 ч
Руският сумист Джамбулат Хатохов, който стана известен като най-силното момче на света е починал на 21-годишна възраст пишат от RT Sport. Хатохов се прочу с това, че е бил с тегло близо 50 килограма още преди да навърши четири години. Още от ранна възраст той вдигал тежести, които биха затруднили доста възрастни. На 6-годишна възраст Хатохов вече бил с физически параметри, които отговарят на средностатистически възрастен.

Според различни източници Хатохов е държал световен рекорд за подвизите си със своята сила. В една от своите изяви пред медиите през 2018 година Джамбулат споделя, че продължавал да расте усилено, въпреки че се хранил така, както се хранят обикновените младежи.

Смъртта на Хатохов беше споделена от Бетал Губжев, който е президент на федерацията по сумо и борба в Кабардино-Балкария. Ето един от съветите, които Джамбулат даде на своите последователи преди време:

Хората винаги чакат идеалните обстоятелства, за да започнат да правят нещо, независимо дали става въпрос за учене, бизнес или тренировки. 

Трябва да разберете, че няма идеална ситуация. Много възможности няма да ви паднат от нищото, след което можете да кажете - „Сега е моето време“. Началото на всичко може да бъде само първата ви стъпка.

Причината за смъртта на 21-годишния младеж не е съобщена. Да почива в мир!





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес