Зареждане

Legion Run: Вълнуващо предизвикателство и целодневно празненство на 26 Юли в София

Legion Run: Вълнуващо предизвикателство и целодневно празненство на 26 Юли в София
Публикувано на: Юни 6, 2014 в 14:15 ч

Legion Run е нещо повече от състезание или събитие.Това е преживяване за цял живот. Всеки участва по различни причини,но всички завършват по един и същ начин – „променени”. Това не е състезание и единствената награда да спечелиш е Гордост. Legion Run е за изправяне пред личните предизвикателства и тръпката на това да си докажеш,че можеш.Но преди всичко е свързано със забавление.
 

 

10 от клиентите на магазина на ММА България ще имат възможност да спечелят безплатно право на участие в Legion Run!

 
MMA.BG е официален партньор на Legion Run в България. Всяка седмица ще теглим чрез томбола по един печеливш от нашите клиенти на онлайн или физическия магазин. Ще се свържем с всеки от печелившите, който ще получи специален пропуск и право на участие в събитието, като дори може да се включи в отбора на ММА България.
 
Това е само една част от привилегиите на клиентите на нашия магазин. Очаквайте за в бъдеще и още изненади.
 

Legion Run представлява 5км бягане с препятствия,но с несъстезателен характер, който приветства и призовава всички желаещи от фитнес индустрията. Само за един ден,в събота на 26 Юли,всички търсещи приключения,индивидуално или в отбори,ще могат да се изправят пред  поне 15 препятствия с кал,огън и бодлива тел. След приключването на физическите и психологически предизвикателства,участниците могат да отпразнуват своите постижения с приятелите и семействата си с жива музика,храна, бира, забавни игри и конкурси.

Събитието в България е третото от Европейското турне на Legion Run, което започна през март в Кипър и ще посети още няколко страни в Централна Европа през лятото и есента. Над 3 милиона души са участвали в такива събития през последните три години в целия свят. Legion Run е първата възможност за  хората, населяващи тази част от света, да участват в тяхно собствено бягане с препятствия,като датата за България е вече определена - 26 юли 2014.

‘’Legion Run предлага нещо първично и освобождаващо за участниците. Това е несравнимо преживяване, както за тях, така и за зрителите” , каза Антонис Алексопулос – Директор Външни комуникации. ”Единствената комбинация от физически и психологически предизвикателства, неизбежна екипна подкрепа, съчетани с жива музика, забавления, игри, храна и бира е доказана като печелившата формула и ние сме се насочили към това през юли в София.
 
Убедени сме, че Legion Run ще бъде един от топ 5-те дни в живота ви, за тези които ще участват.”
 
Трасето с препятствия е над 5км и участниците могат да изпробват своите възможности чрез прескачане над огън, изкачване по високи стени, пълзене в кал под бодлива тел и преминаване през резервоар с ледена вода. На всеки 30 мин. могат да стартират по 500 участника, като първото стартово време е в 10:00 ч., а последното в 15:30.
 
Територията на фестивала е огромна и обхваща голяма сцена с музиканти на живо, диджеи, сценични конкурси фестивални игри като катерене по въже и дърпане на въже.

За да научите повече за Legion Run посетете www.legionrun.com/sofia или www.bg.legionrun.com

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес