Зареждане

Красива джудистка е готова да брани своя бъдещ мъж

Красива джудистка е готова да брани своя бъдещ мъж
Публикувано на: Януари 15, 2023 в 00:00 ч
Айгерим Абилкадирова е първата и единствена световна шампионка по граплинг в историята на Казахстан.

Нейната основа е джудото, с която тя се занимава от 5-годишна възраст. Абилкадирова е спечелила азиатското първенство и 11 златни медала от първенството на Казахстан. През 2016 г. Айгерим контузи сериозно коляното си на Европейското първенство.

Връзките й бяха скъсани, така че шансовете да се върне в спорта бяха само 30 процента. Въпреки това тя успя да се възстанови и на следващата година дебютира в нов спорт - граплинг. Само една година по-късно тя стана световен шампион в него.

Айгерим успешно монетизира външния си вид. От няколко години тя работи като модел и актриса. Миналата година тя се снима за списание Playboy и стана посланик на голям букмейкър.

Фактът, че Казахстан е консервативна мюсюлманска страна и много хора там може да не харесат откровена фотосесия, изобщо не притеснява момичето.

„Реакцията на моята фотосесия за Playboy беше смесена. Едни ми писаха негативни отзиви, а други ме подкрепиха. Мненията бяха разделени приблизително 50 на 50. 

Аз лично смятам, че снимката ми не накърнява честта и достойнството на гражданите на Казахстан. На фона на други момичета от Казахстан, които лесно публикуват своите голи снимки навсякъде, моята снимка много по-скромна. 

Избраха ме, знаейки, че никога не съм се снимала гола. Много хора смятат, че щом съм спортистка, тогава имам нужда от съпруг, който да е спортист. Всъщност не е така. 

За мен най-важното е взаимна любов, както и той да уважава мен и семейството ми. Аз съм обикновен човек и искам и той да е такъв. Ако се наложи, аз сама ще го защитя, така че не се притеснявайте.“, споделя тя в разговор с Vesti Sport.

Има ли желаещи кандидати за шампионката ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес