Зареждане

Как тренират професионалните бойци - на живо с Ангел Караиванов

Как тренират професионалните бойци - на живо с Ангел Караиванов
Публикувано на: Август 1, 2018 в 10:55 ч
  • Как тренират профи-бойците?
  • Какви трикове използват за най-оптимални резултати?
  • Питайте шампиона Ангел Караиванов.
Следете нашата Facebook страница в 12:30  днес за живото излъчване с шампиона Ангел Караиванов, в което той ще разкаже за настоящата си подготовката за европейското по граплинг на ADCC, както и ще отговаря на ваши въпроси на живо.

В него ще разберете как Ангел Караиванов се готви за предстоящото европейско първенство по граплинг ADCC 2018, което ще се проведе на 6-ти октомври в Букурещ. Бойци от цяла Европа ще се съберат в Румънската столица, за да се преборят за титлата европейски шампион по граплинг на ADCC, а всеки такъв ще получи официална покана за най-престижното събитие в света на граплинга - световното на ADCC в Абу Даби.
 

 
Ангел е дългогодишен състезател по борба, ММА и граплинг, а понастоящем и треньор в столичния клуб Martial Animals. В кариерата си като състезател до момента той има световна и европейска титла (на NAGA и IBJJF), златен медал на европейското по Combat Wrestling, а преди месец стана първият българин печелил 2 първи места в 2 дивизии при Experts (черни колани) на турнира на NAGA в Испания.

Започваме в 12:30 ч. днес в Facebook!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес