Зареждане

Кадиров показа как се действа по време на пандемия

Кадиров показа как се действа по време на пандемия
Публикувано на: Април 6, 2020 в 04:00 ч
Президентът на Чеченската република Рамзан Кадриров е една от най-влиятелните личности в бойните спортове в Русия. Той имаше собствена ММА организация / WFCA /, която се обедини с АCB и към днешна дата се водят ACA. В тази чеченска ММА организация се състезават и няколко ММА бойци от България.

Кадриров има и огромна зала, в която тренират много руски състезатели, сред които и Александър Емеляненко. Неговата зала носи името на баща му - Ахмат, който беше убит преди години. В своя акаунт в социалните мрежи Кадиров пусна видео, на което показа как в Чеченската република се борят с коронавируса. Ето видеото, както и това, което Рамзан написа:


За чеченските хора ерата на очистването настъпи. Пречистване на духовното и физическото. Тази ера е предназначена да разкрие пред целия свят - какъв е нашият чеченски народ днес, в дните на безпрецедентно начало на глобална пандемия. Нашата малка и легендарна етническа група е способна да спечели всички битки с враговете. 

Ползваме безпощадни елементи по всяко време в неравностойни битки и се борим за оцеляването си. Тогава нашият народ се бори смело, оцелява и печели. На какво е способен днес? Е, аз, напълно вярвайки в своите хора, ще отговарям уверено и гордо на недоброжелателите, провокаторите и скептиците. Ние не сме само уверени в безусловната победа над този злополен ВИРУС, но и ще докажем, че в тази неравна борба печели САМО ЕДИН и той е този, които истински се моли на Всевишния.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес