Зареждане

Хасбула Магомедов заплаши жена с убийство

Хасбула Магомедов заплаши жена с убийство
Публикувано на: Декември 4, 2021 в 04:00 ч
Дагестанската интернет сензация Хасбула Магомедов, по-известен като Хасбик е блокиран в Инстаграм. Медиите в Русия споделят, че това идва, след като Магомедов заплашил млада жена с убийство. Тази година Хасбула е един от най-известните в социалните мрежи в цял свят.

Той привлече вниманието на много хора от бойните спортове. В края на октомври Магомедов присъства на галавечерта на UFC в Абу Даби. Той се радваше на завидно внимание и дори се срещна с Дейна Уайт.

Вижте още - Дейна Уайт: Обичам Хасбула, той има шанс за UFC

Хасбула подкрепи Ислам Махачев и влезе заедно с Хабиб Нурмагомедов в октагона след победата на Махачев. Хасбик стана известен преди няколко месеца, след като блогъра Асхаб Тамаев му гласеше битка с друго момче с неговите размери.

Магомедов страда от рядко заболяване, което не му позволява да се развива нормално и той остава джудже. Магомедов споделил, че няма да остави жива млада жена, която направила снимка на неговата сестра.

Вижте още - Дейна Уайт иска Хасбула срещу Абдурозик в UFC

Това доведе до блокиране, но по-късно той каза, че сам закрил своя акаунт, за да избегне проблемите. Преди няколко седмици Дейна Уайт сподели, че много обича малкото джудже и сподели още, че шансовете Хасбик да се бие в UFC не са 0 %.

Асхаб Тамаев от своя страна сподели, че от UFC искат да организират битка между джуджетата Хасбула и Абдурозик и за целта му дават 1 милион долара.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес