Зареждане

Дейна Уайт иска Хасбула срещу Абдурозик в UFC

Дейна Уайт иска Хасбула срещу Абдурозик в UFC
Публикувано на: Ноември 1, 2021 в 04:00 ч
Асхаб Тамаев, който направи известни Хасбула Магомедов и Абдурозик сподели интересна новина. Известния чеченски влогър твърди, че Дейна Уайт му е писал съобщение в социалните мрежи. Президента на UFC искал от Тамаев да организира схватка между Хасбула и Абдурозик в UFC.

Тамаев пита Дейна дали иска да купи този голям бой, а Уайт му търси акаунт в телеграм, за да преговарят. Тамаев дълго време се опитваше да уреди битка между Хасбула и Абдурозик. Двамата са младежи на по 18 години, но страдат от рядко заболяване, което ги оставя джуджета.

Миналия уикенд двамата предизвикаха фурор в Абу Даби. Хасбула се срещна с много ММА бойци и не спираше да им скача на бой. Абдурозик също беше там и се закани, че ще нокаутира Хасбула, който тръгна да се бие с него и го изрита.

Двамата бяха разтървани, а враждата им стигна нов връх. За някои хора всичко това е безсмилен цирк, но за бизнесмен като Уайт това е шанс да изкара милиони. В миналото Дейна даде шанс в UFC на Си Ем Пънк, въпреки че получи много критика.

Нищо чудно Уайт да има реален интерес за Хасбула срещу Абдурозик в UFC. Вие как мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес