Зареждане

Хафтор Бьорнсон свали 36 кг. и се готви за боя с Еди Хол

Хафтор Бьорнсон свали 36 кг. и се готви за боя с Еди Хол
Публикувано на: Октомври 9, 2020 в 01:00 ч
Хафтор Юлиус Бьорнсон, който стана известен с участието си в сериалa "Игра на тронове" в ролята на Грегър "Планината" Клегейн свали 36 килограма в подготовката си за дебют в бокса. Преди няколко месеца силовият атлет Бьорнсон записа нов световен рекорд. След първоначални повторения с 420 и 465 килограма, Бьорнсон вдигна 501 кг. от мъртва тяга за да подмине рекорд, който се държи от 2016 г. насам.

Вижте още - Еди Хол се готви за боксова среща с Хафтор Бьорнсон

Хафтор счупи рекорда поставен от британеца Еди Хол, който беше първият вдигнал 500 кг. от мъртва тяга. Тогава той се закани, че ще нокаутира Хол в боксова среща и обяви, че е подписал изгодна оферта за битката с него. Еди Хол също обяви, че тренира усилено за битката, която според слухове ще се случи през 2021 година в Лас Вегас.

Бьорнсон твърди, че на двамата е предложена по 7 цифрена сума, за да се бият на ринга. Бьорнсон е победител в състезанието "Най-силният човек в света" за 2018 и печели Арнолд Стронгман Класик три поредни години през 2018, 2019 и 2020 година. Ето как "Планината" се готви за дебют на боксовия ринг:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес