Зареждане

Гол мъж скача на бой във фитнес на UFC, защото не му дават да тренира

Гол мъж скача на бой във фитнес на UFC, защото не му дават да тренира
Публикувано на: Май 19, 2023 в 08:00 ч
Хаотични видеозаписи улавят момента, в който гол мъж напада хора във фитнес зала, която се намира във Флорида. Малко по-късно голият маниак вилнее и по улицата.

Неидентифицираният нудист бил на урок по бокс в UFC Gym в центъра на Маями, когато внезапно се съблякъл, според ченгетата. Възмутителни кадри показват как мъжът се опитва да използва машините, докато е напълно гол. Секунди по-късно той започва да скача на бой на хората, които тренират.

„Треньорът по бокс каза, че е бил малко неуспешен. Не удрял чувала, както обикновено. Той просто се държеше много странно. Той просто ставаше опасен, така че в този момент треньорите просто го изведоха. 

Аз се надявам, че ще получи психическата помощ, от която се нуждае, за да преодолее това, което преживява.“, каза асистент генералният мениджър на UFC Gym Рей Лопес пред NBC Miami.

След като е изведен от фитнеса, буйният мъж започнал да се опитва да напада хора на пътя пред заведението. Кадрите показват как агресивният нудист тормози възрастен мъж, който седи в инвалидна количка, преди да бъде ударен в тила с чанта от случаен минувач.

Полицията пристига и използва Taser срещу мъжа два пъти. Не е ясно дали мъжът, който не е публично идентифициран, ще бъде с повдигнати обвинения. По време на инцидента няма сериозно пострадали. Длъжностни лица казаха, че той наскоро се е присъединил към фитнеса, но членството му е отменено.

Ето видеото:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес