Зареждане

Гала на бойните спортове тази вечер във Враца

Гала на бойните спортове тази вечер във Враца
Публикувано на: Декември 18, 2015 в 16:02 ч

Мениджърската компания Combat Promotion организира Гала вечер Спектакъл на бойните спортове, заедно със специалното участие на английското ТВ реалити шоу "Born to fight", което ще гостува в България за своя полу-финал в който има и българско участие.

Водещ на Шоуто ще е едно от най-големите имена в Световния Шоу бизнеса и промотър номер 1 за Европа, Dave O'Donnell. Помощник ще му е харизматичния Павел Владимиров. Като вечерта ще бъде открита от атрактивните тракийски воини от "БагаТур".

Събитието се организира с любезното съдействие на Община Враца и спомоществувателството на Lupus Sport.

 
 
SFC 1

За първи път в България!Мениджърската компания Combat Promotion организира Гала вечер Спектакъл на бойните спортове, заедно със специалното участие на английското ТВ реалити шоу "Born to fight", което ще гостува в България за своя полу-финал в който има и българско участие.Водещ на Шоуто ще е едно от най-големите имена в Световния Шоу бизнеса и промотър номер 1 за Европа, Dave O'Donnell. Помощник ще му е харизматичния Павел Владимиров. Като вечерта ще бъде открита от атрактивните тракийски воини от "БагаТур".Събитието се организира с любезното съдействие на Община Враца и спомоществувателството на Lupus Sport.За контакти и VIP маси - тел 0878 114 939 Христо Илиев

Posted by Combat Promotion on Wednesday, December 2, 2015

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес