Зареждане

Домашна онлайн надпревара - Home Sport Together

Домашна онлайн надпревара - Home Sport Together
Публикувано на: Април 10, 2020 в 18:04 ч
От организаторите: В условия на световна пандемия и дълго продължаваща домашна карантина, наблюдаваме как в хората се създава силна потребност от грижа за здравето, повдигане на духа и настроението. За всички, които продължават да спортуват, макар и в домашни условия, решихме да организираме онлайн фитнес надпревара в домашни условия и по този начин да ви мотивираме да продължите да спортувате активно. В продължение на четири седмици ще обявяваме по една тренировка седмично, като упражненията ще бъдат изпълнявани в домашни условия, без нуждата от специално фитнес оборудване. А по време на петата седмица ще бъдат проведени финалите с участието на най-добре представилите се състезатели, които ще бъдат излъчени на живо във Facebook.
 
Участниците ще бъдат разпределени в категории и по този начин всички желаещи, без значение от нивото си на подготовка ще имат възможност да се включат. Те ще трябва да представят видео доказателство, според което ще бъдат включени в класация (leaderboard). За всички фенове, които ни последват във Facebook и Instagram, ще обявяваме предизвикателства, на които ще можете да отговорите с видео използвайки #HOMESPORTTOGETHER. Ние ще подберем най-атрактивните от тях и ще ги споделим на официалните страници на надпреварата.
 
Такса за участие, всеки може да определи по собствена преценка, като символичния минимум е 5 лв. Всеки желаещ може да направи дарение в сметката, която ще обявим по късно, като 10% от приходите на тази инициатива, ще бъдат разпределени като награден фонд, 20% от тях ще бъдат дарени на социална кауза, която ще обявим в най-скоро време, а с останалите 70% ще подкрепим треньорите, участващи в организацията на инициативата.
 
Регистрациите ще бъдат отворени на 10.04.2020 г., а първата тренировка ще бъде обявена на 11.04.2020 г.

Качване на видео доказателствата от участниците не е ограничено с отделни срокове, като единственото изискване е те да бъдат предоставени преди обявяването на финалната тренировка на 15.05.2020 г.
Можете да ни задавате въпроси чрез съобщения през страницата ни във Facebook, където също така можете да получите повече информация за надпреварата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес