Зареждане

Чък Норис разкри причината за смъртта на Брус Лий

Чък Норис разкри причината за смъртта на Брус Лий
Публикувано на: Септември 9, 2024 в 02:00 ч
Внезапната смърт на Брус Лий на 32-годишна възраст остави света в недоумение за  години наред. Много въпроси останаха без отговор и спекулациите за това какво наистина се е случило продължиха да се вихрят. Чък Норис, близък приятел на Лий, дълго мълча за подробностите около смъртта му.

Но сега твърди, че смъртта на Брус Лий е причинена от прием на аспирин, който е получил от Бети Тинг Пей, с която е имал тайна връзка. Приятелството им започва през 1967 г. на Откритото първенство на Америка по карате, където Норис се отличава с невероятните си умения в бойните изкуства, а Лий удивява публиката със своите силни демонстрации.

Това беше началото на дълбоко приятелство, което продължи да се развива както в личен, така и в професионален план. Норис винаги продължаваше да почита своя приятел, дори след неочакваната смърт на Лий. Той го описа като изключителен талант, който промени света на бойните изкуства и филми завинаги.

Въпреки влиянието на Лий в тези области, той беше преди всичко скромен и щедър човек, който непрекъснато вдъхновяваше Норис да се подобрява. Смъртта на Лий беше официално приписана на мозъчен оток, причинен от алергична реакция към болкоуспокояващо, дадено му от актрисата Бети Тинг Пей.

Норис вярва, че тази комбинация от лекарства и добавки, заедно с манията на Лий за хидратиране, са довели до подуване на мозъка му, което не позволява на кръвта и кислорода да циркулират правилно. Това в крайна сметка доведе до фаталния му колапс. Въпреки това има много други теории за това какво може да е причинило смъртта на Брус Лий.

Някои смятат, че е бил отровен от Триадите, прословута престъпна организация в Хонконг. Тези теории твърдят, че Лий представлява заплаха поради иновативния си подход към бойните изкуства и влиянието си във филмовата индустрия. Други посочват древно семейно проклятие, което може да е изиграло роля.

Истинската причина за смъртта на Лий остава спорна и до днес.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес