Зареждане

Bigger’s Better отново в България!

Bigger’s Better отново в България!
Публикувано на: Октомври 13, 2012 в 16:01 ч

На 19.10.2012 в Гранд хотел Варна ще се проведе поредната гала вечер от веригата Bigger’s Better. На ринга ще се изправят както български, така и чуждестранни бойци, за да покажат хъса си за победа.

Състезанието ще бъде излъчено директно по Евроспорт – най-голямата спортна телевизия. От своя страна пък, турнирите на Bigger’s Better са с най-висок телевизионен рейтинг, сравнен с гледаемостта на останалите бойни спортове. Над 55 милиона домакинства следят турнирите на Bigger’s Better, излъчвани на живо по Евроспорт.

Организирането и провеждането на този турнир и телевизионен продукт в България е благодарение на отличната съвместна работа на промоутърската компания MaxFight и Ерик Карлтон – представител на Евроспорт. Провеждането на толкова популярния турнир за пореден път в България е признание не само към мениджърите на MaxFight Promotion, но и към българските състезатели и фенове на бойните спортове.

Припомняме ви, че на 21.09.2012 във Варна се проведе предходният Bigger’s Better турнир, също организиран от MaxFight Promotion и г-н Ерик Карлтон. Партньор на събитието е и MaxFight Sportswear – българска марка за дрехи и бойна екипировка, предоставяща нужната екипировка на всички участници в турнира.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес