Зареждане

90-годишен дядо от Дагестан е машина

90-годишен дядо от Дагестан е машина
Публикувано на: Юни 20, 2020 в 14:00 ч
90-годишният жител на Дагестан, Маджид Oмаров впечатли много хора в социалните мрежи със своята история. Той даде интервю за RT Sport и сподели, че тренира всеки ден сутрин и вечер. Омаров е бил учител и работил 60 години по своята професия. Годините не му пречат да изминава по 5-6 километра всеки ден. Сънародникът на Хабиб Нурмагомедов споделя, че зимата има голям сняг в планините на Дагестан, а той ходи 2 километра в снега, а след това чисто място, където да тренира. Ето какво сподели той пред RT Sport:


Обичам да тренирам. Правя го всяка сутрин и вечер, навън и вкъщи. Харесва ми да ходя и го правя по 5-6 километра. Тренирам от малък. Винаги съм се тествал и съм искал да знам дали мога да направя нещо. Харесва ми да измъчвам себе си и да поемам по трудния път. 


Тук в планините имаме голям сняг и ходя по 1,5 до 2 километра в снега. Правя си място в снега и там тренирам. Работих 60 години в едно училище. Аз съм учител с почести от Дагестан. Главата на Дагестан беше мой ученик. Учих го 3 години и той беше добър ученик. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес