Зареждане

Жозе Алдо: Хабиб щеше да загуби, ако не беше избягал

Жозе Алдо: Хабиб щеше да загуби, ако не беше избягал
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 05:00 ч
Легендата Жозе Алдо реши да отговори на критиките по свой адрес от страна на Хабиб Нурмагомедов. Преди няколко седмици Хабиб даде интервю пред медиите в Русия и сподели, че Алдо е приключен и повече няма да стане шампион.

"The Eagle" припомни загубата от Алдо от Пьотр Ян. Преди година и половина Алдо и Ян се биха за титлата в категория петел. Пьотр успя да спечели с нокаут в последните минути на срещата. Хабиб вярва, че Алдо се предал в този сблъсък.

Към днешна дата Алдо е в серия от 2 поредни победи и записа успехи над Марлон Мораеш и Педро Муньос. Хабиб обаче не е впечатлен от представянето на бразилската легенда.

Пред медиите в Бразилия Алдо реши да коментира нападките на Хабиб и каза следното:

Стори ми се неуважително това, което Хабиб каза. Не знам защо той презира победата ми над Педро Муньос. Хабиб казва, че съм приключил в спорта и нямам шанс да стана шампион. 

Той си спомни загубата ми от Пьотр Ян, но провалите също са част от този спорт. Хабиб щеше да загуби рано или късно, ако не беше избягал веднага щом стана шампион. 

С Хабиб никога не сме имали проблеми. Аз предложих да заменя Тони Фъргюсън, но той отказа. Той започна да осъзнава, че пенсионирането е грешка и сега се опитва да омаловажи другите ветерани. 

След 10-20 години няма да съжалявам за нищо, защото се бия тук и сега, но Хабиб ще се запита: „Ако бях продължил да се състезавам, щях ли да стана най-добрият боец на всички времена?“ Това ще го погълне отвътре.

Прав ли е Алдо ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес