Зареждане

Жозе Алдо: Дадох най-доброто, но Ян беше по-добър

Жозе Алдо: Дадох най-доброто, но Ян беше по-добър
Публикувано на: Юли 13, 2020 в 16:00 ч
Легендата Жозе Алдо не успя да стане шампион в още една категория. "Junior" се би с Пьотр Ян в Абу Даби, където се представи добре, но в последните рундове забави и беше победен с нокаут в 5-тия рунд. Алдо навлезе в серия от 3 поредни загуби за първи път в своята кариера и печели само 1 от последните си 4 битки.

Това вероятно беше последен шанс за титла в неговата кариера, но въпреки това Жозе няма да спира с битките. Той пусна изявление в социалните мрежи, в което обеща да се върне по-силен:

Днес се събудих, мислейки какво да кажа на всички и това, което трябва да кажа е, че поражението е част от спорта, то е част от живота и само този, който не се бие, не губи. Дадох всичко от себе си в тази битка, дадох всичко в тренировките, дори във времето на пандемията се борих за това, което исках, но за съжаление не стана. 

Никой повече от мен не искаше този колан, много исках да сътворя история, но противникът ми се справи по-добре и той има своите заслуги. Ще се върна много по-силен, отколкото вече съм. Благодаря на всички. Сила и чест винаги. Бог е с нас.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес