Зареждане

Жаирзиньо Розенструйк иска да се пробва срещу Франсис Нгану

Жаирзиньо Розенструйк иска да се пробва срещу Франсис Нгану
Публикувано на: Ноември 28, 2019 в 00:00 ч
Непобеденият боец в тежка категория Жаирзиньо Розенструйк има тежък тест пред себе си. Той ще премери сили с легенданият бивш шампион в тежка категория Алистър Овърийм в началото на следващия месец във Вашингтон. Жаирзиньо е с рекорд 9-0 в ММА и печели 8 от битките си с нокаут. В началото на годината той дебютира ударно с нокаут над Жуниор Албини, а след това срази Алън Краудър за 9 секунди. 

В началото на този месец той прегази бившият шампион Андрей Арловски за 29 секунди и сега получава златен шанс, който може да го изстреля на върха при тежките. Розенструйк вече има опонент с когото иска да се бие след срещата с Овърийм. Той се е прицелил в друго страшилище, което нокаутира опонентите си за секунди. Жаирзиньо иска да се тества срещу Франсис Нгану, за да мятат бомби в клетката:


За мен победа над Овърийм ще означава много, но битката в която се целя е срещу Нгану. Той е голям и страховит боец и мисля, че е страхотно. Изправете двама бойци, които удрят здраво един срещу друг и те ще мятат бомби в клетката. Това е нещото, което искаме. 

Аз харесвам вълнуващи битки и това ще е страхотен двубой. Ако искаш да си най-добрия, то тогава трябва да победиш най-добрите. Това е голямо предизвикателство за мен и аз искам да се тествам и да забавлявам феновете. Мисля, че всички искат да видят тази битка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес