Зареждане

Жаирзиньо Розенструик отказа Шамил Газиев след 4-тия рунд

Жаирзиньо Розенструик отказа Шамил Газиев след 4-тия рунд
Публикувано на: Март 3, 2024 в 02:59 ч
Жаирзиньо Розенструик успя да се справи с Шамил Газиев, въпреки че беше аутсайдер в битката.

Двамата тежковози оглавиха събитието UFC Vegas 87, което се проведе в Лас Вегас. Газиев беше непобеден преди срещата и букмейкърите очакваха да се справи с Розенструик , но това не се случи. Розенструик изнесе лекция на Газиев и му показа, че има нива в тази игра, а нивото на дагестанеца беше доста по-ниско.

В първия рунд Газиев вложи доста енергия в търсенето на събаряния, а Розенструик заложи на своя джаб. Жаирзиньо спираше опитите за събаряне, но в края на рунда Газиев го свали. От втория рунд нататък Розенструик започна да води битката, а Газиев просто вървеше след него и поемаше джабовете на боеца от Суринам.

Газиев изглеждаше изтощен и нямаше никаква идея в играта си. Доминацията на Розенструик продължи и в третия рунд. Шамил не направи нищо в рунда, а Жаирзиньо го точкуваше със своите джабове. В четвъртия рунд Розенструик се придържаше към стратегията с джабовете, а Газиев ги поемаше като по учебник.

Шамил не правеше нищо, за да покаже, че има поне минимално желание да остане в битката. По време на почивката между 4-тия и 5-тия рунд Газиев започна да спори с хората от своя ъгъл. Марк Годард се намеси и вкара доктор в клетката. Годард пожела да разбере каква е била темата на спора между Газиев и неговите хора.

Оказа се, че Газиев се оплаква, че не вижда с едното око. Това принуди Годард да спре битката и да обяви Розенструик за победител с технически нокаут. С тази победа Розенструик се върна към успехите в UFC. Газиев от своя страна се раздели със своя непобеден рекорд, който включваше 10 победи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес