Зареждане

Захаби: Сякаш Конър просто се предаде срещу Порие

Захаби: Сякаш Конър просто се предаде срещу Порие
Публикувано на: Януари 27, 2021 в 07:21 ч
Треньорът Фирас Захаби смята, че Конър Макгрегър се е предал срещу Дъстин Порие.

Макгрегър претърпя загуба с нокаут от ръцете на Порие в UFC 257.

Мнозина отдадоха случилото се на подобрената на игра на Порие и добрата му стратегия.

Захаби обаче смята, че Макгрегър е можел да оцелее след атаката на Порие, но се е предал.

"Във втория рунд Макгрегър отнесе удари до клетката. Изглеждаше така, сякаш вече се бе предал. Преди да падне още на пода, изглеждаше така сякаш се е отказал от битката, защото нещата започнаха да стават сурови.

Битката ставаше тежка. Левачката му не сработи, а той не е свикнал на такава игра. Не е свикнал да удря опонента си с лявата ръка, а той да продължи да се бие. Във втория рунд Макгрегър извади най-синия си коз. Нанесе перфектен удар с лявата ръка - този удар, на който разчита през цялата си кариера. Но по една или друга причина той не сработи.

Порие не падна и това явно разстрои Макгрегър. Той започна да се прикрива, да поема удари. Изглеждаше като човек, за който е дошъл края. Нанесе няколко удара, но те изглеждаха отчайващи.

Мисля, че емоциите му надделяха. Гледах лицето му и той беше много емоционален. За разлика от Порие - когато Порие биваше ударен, той го поемаше хладнокръвно и търсеше следващия си ход."
 

Захаби вярва, че Макгрегър е по-добър от Порие в много области, но ирландецът не е показал сърце.

"Давам на Макгрегър толкова много плюсове. Казах ви, че е по-добър боксьор, по-добър в контраатаките, има по-голям обхват и има боксова битка с Мейуедър. Има толкова много предимства, но както казах и преди, Порие има по-голямо сърце. Това не може да го отречем."

Съгласни ли сте с казаното?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес