Зареждане

Юрая Хол се оттегли от ММА

Юрая Хол се оттегли от ММА
Публикувано на: Август 11, 2022 в 00:00 ч
Юрая Хол обяви, че слага край на своята кариера в ММА.

38-годишната американска звезда обяви решението си в социалните мрежи. Хол е финалист на The Ultimate Fighter и има победи над някои от най-добрите бойци в средна категория в историята на спорта. Сред тях са имена като: Андерсън Силва, Крис Уайдман и Гегард Мусаси.

„С голяма тъга ще се оттегля от най-великия спорт в света Ще ми липсва невероятният персонал на UFC, който стана като семейство, и менторите, които срещнах по пътя. 

UFC ми даде най-добрата възможност да изляза напълно извън зоната си на комфорт. През годините съм се изправял срещу някои от най-добрите в света на най-високо ниво. 

Въпреки че не постигнах ранга на световен шампион, постигнах някои от най-големите си постижения в ММА. Едно от тях беше това, че се изправих пред страховете си и станах шампион в живота.

Искам специално да благодаря на Дeйна Уайт, че ми даде възможност да се сблъскам със съвременните гладиатори. Благодаря ви, че винаги ме подкрепяхте в доброто и лошото.

Искам да благодаря на моя отбор, моите треньори, моите приятели и семейството ми, които винаги стоят до мен. Всички вие бяхте движещата сила, която ме насърчаваше ежедневно.“, написа Хол.

Хол решава да спре в серия от 2 поредни загуби, след като загуби от Шон Стрикланд и Андре Мунис. Той записа 17 победи и 11 загуби в кариерата си.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес