Зареждане

Юрая Хол: Не ме интересува какво мисли Дейна Уайт за мен

Юрая Хол: Не ме интересува какво мисли Дейна Уайт за мен
Публикувано на: Ноември 4, 2020 в 00:00 ч
След победата над Андерсън Силва, Дейна Уайт бе доста критичен към Юрая Хол и неговото представяне. Сега обаче боецът от средната категория отвръща на забележките.

Битката между двамата бе последния двубой на Силва в UFC, който приключи горчиво за бразилеца. Хол успя да сломи Андерсън с ТКО в четвъртия рунд. Въпреки атрактивния завършек, Уайт не беше доволен от бавния старт на Хол и сподели това след битката.

"Силва се би с боец, който не нанесе нито един удар," каза Уайт. Те са в 5-рундова битка по ESPN, а той нанесе само 11 удара в целия втори рунд. Ако се бие с някой активен боец ще е в голяма беда. Хол нанесе 11 удара в целия рунд. Той е от най-бавните бойци в UFC."


Съвсем очаквано тези забележки не останаха незабелязани от Хол, който веднага отвърна, че не го интересува какво си мисли Уайт.

"Мнението на хората никога не трябва да става твоя реалност," каза Хол. "Има хора, които постоянно искат аз да се издъня. Това е тяхната цел и тяхната работа и това е нормално. Не ми пречи да ме мразят или да не ме харесват. Имам кураж да го приема. Има 7.8 милиарда човека на тази планета. Да не би да си мислите, че всички ще ви харесват? Защо да ме е грижа за мнението им?

Да, Дейна е шефът, но той си има свое мнение. Може би той говори така от бизнес гледна точка. Искал е да бъда по-атрактивен, за да има повече интерес от зрителите. Може би не е искал Андерсън да се бие. Не ме интересува какво си мисли или говори той. Плаща ми за да бия опонентите си. И си има мнение. Нямам какво лошо да кажа за това."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес