Зареждане

Юрая Фейбър: Побеждавам Пьотър Ян и се бия за титлата

Юрая Фейбър: Побеждавам Пьотър Ян и се бия за титлата
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 08:46 ч
40-годишният бивш претендент за титлата в категория петел Юрая Фейбър се завръща този уикенд и ще се опита да си спечели нов шанс за титлата. Той ще се бие срещу опасен съперник в лицето на Пьотр Ян този уикенд във Вегас, а битката им е част от главната карта на UFC 245. В средата на тази година Фейбър изелзе от пенсия и се завърна в ММА след 3-годишно отсъствие.

Той нокаутира Рики Саймън за 46 секунди и отново погледна към титлата. Сега Юрая е уверен преди битката с опасния руснак и ще се цели в нокаут, за да се приближи до главната цел, която е нова битка за титлата с настоящият шампион Хенри Сехудо. Ето какво сподели Фейбър пред Майк Бон от MMAJunkie.com:


Да, той е много опасен опонент. Не мисля, че той се страхува от това да се борим и от джиу-джитсу. Мисля, че той ще търси нокаут в тази битка. Пьотър е добър в това да оказва напрежение и да вдига темпото в срещата. Аз също съм така. Мисля, че ще победи този, който е по-добър в тази вечер. 

Ян има късмет, че съм на 40 години, защото преди можеше и да не се бие с мен. Ще му окажа напрежение. Ще го победя и ще се приближа до Сехудо. Ян е сред най-коравите в категорията, без значение от това, че не го познават. Той е много опасен и млад боец. Победата ще ме приближи до титлата. Ще го победя, а след това ще искам титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес