Зареждане

Йоана Йеджейчик загубила титлата си заради неверен годеник

Йоана Йеджейчик загубила титлата си заради неверен годеник
Публикувано на: Януари 6, 2020 в 08:07 ч
Бившата шампионка в категория сламка Йоана Йеджейчик беше непобедена в ММА и успя да защити пояса 5 поредни пъти. Тя беше на върха, но Роуз Намаюнас я свали през 2017 година с нокаут в първия рунд. Няколко месеца по-късно Йоана получи нов шанс за своя пояс, но отново загуби от Роуз. Полякинята отдава загубите на проблеми в личния живот, които включвали проблеми с мениджъра и своя неверен годеник.

Йеджейчик не постигала успехи в октагона, защото била съкрушена от раздялата с нейния годеник, който й изневерявал. Ето какво сподели бившата шампионка в интервю за това, което се случва с нея в последните години:


Останах сама и това ми се отрази. Хората в Полша знаят много, но тези в САЩ и по света не знаят нещата в личния ми живот. Последните две години бяха трудни за мен. Беше трудно и мисля, че 2019 година беше специална, а сега нямам търпение за това, което ме очаква през 2020 година. Скъсах с моя годеник преди първата битка с Намаюнас. 

Тогава свалянето на килограми беше ужасно. Разбрах, че моя бивш мениджър от Полша е объркал нещата с моите пари, а след това разбрах, че моя годеник ми изневерява. Това момиче ми се обади, защото явно се е страхувала, че ще я пребия. 

Искам да покажа на хората, че винаги нещо се случва в нашия живот. Няма значение кой си, защото ако нещата не вървят в личния живот, то няма как да имаш успехи в спорта и бизнеса. Сега се чувствам свободна. Сега вече съм щастливa. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес