Зареждане

Ян Блахович: В момента никой не може да бие Махачев!

Ян Блахович: В момента никой не може да бие Махачев!
Публикувано на: Ноември 8, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Ян Блахович (29-9) вярва, че Ислам Махачев (23-1) е най-добрият в лека категория на UFC в момента.

Фактът, че Махачев е шампион в категорията потвърждава това. В края на миналия месец Ислам премери сили с Чарлз Оливейра в Абу Даби. Двамата се биха за вакантната титла, а Махачев спечели със събмишън. Така той увеличи серията си на 11 поредни победи.

Сега Ислам се е прицелил в битка с Александър Волкановски. Той иска тя да се случи през първите месеци на 2023 година. Ян е впечатлен от Ислам и прогнозира, че дагестанеца ще се спарви с шампионът в категория перо.

„Предполагах, че Оливейра ще се справи по-добре и ще защити колана, но Махачев беше твърде силен. Беше фантастично представяне и аз го поздравявам. Ще спечели ли Махачев срещу Волкановски? Несъмнено!

Не виждам някой, който може да го победи в тази дивизия. Може би следващата година ще има нова заплаха. Предвид това, което направи на Оливейра, никой не може да го победи в момента.", сподели Блахович.

Кой ще спре Махачев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес