Зареждане

Ян Блахович пожела шанс за титлата, защото нямал време

Ян Блахович пожела шанс за титлата, защото нямал време
Публикувано на: Ноември 18, 2019 в 00:00 ч
36-годишният бивш шампион на KSW Ян Блахович записа втора поредна победа за 2019 година и отново си пожела шанс за златото. Блахович победи с раздвоено решение Джакаре Соуса и така за втори път тази година победи бивш шампион. Ян губи само веднъж в последните си 7 битки и иска да се бие срещу Джон Джоунс, защото вижда само 3 години пред себе си в клетката.

В своята кариера поляка може да се похвали със сериозни постижения и цели 3 пъти е печелил турнирите на KSW в полутежка категория. Той е бил шампион в полската организация и има две защити на титлата. Сега Ян е готов за златото и в UFC и смята, че това трябва да се случи сега или никога:


Не знам какво следва за мен. Искам някои от топ бойците. Може и Джоунс, защо не ? Аз съм готов за него. Джон, нека го направим. Дайте ми този шанс за титлата, защото не ми остава много време. Остават ми около 3 години и след това ще се оттегля. Сега или никога. 

Мога да чакам битка с Доминик или Джоунс. Кори също е вариант за реванш. Той имаше доста късмет в първата ни битка. Ще ви докажа, че е било късмет. Готов съм да се бия с него и ще изпитам удоволствие от това. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес