Зареждане

Yair Rodriguez говори за освобождаването си от UFC

Yair Rodriguez говори за освобождаването си от UFC
Публикувано на: Май 22, 2018 в 12:46 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Преди известно време от UFC решиха да освободят Yair Rodriguez заради това, че отказвал да се бие. Появи се информация, че той отказал да се бие с Ricardo Lamas и Zabit Magomedsharipov, което довели до неговото освобождаване от организацията. Вчера в Часът на ММА, Rodriguez реши да разкаже и неговата версия:

"Говорихме с Sean Shelby и му казах, че съм готов да се бия срещу Josh Emmett през февруари и да оглавим UFC on FOX 28. Приех битката и бях готов, но тогава ми казаха, че Jeremy Stephens ще ме замести, защото Emmett не искал да се бие с мен. След това отново говорихме и те ме попитаха с кого искам да се бия. Аз им казах, че няма значение стига да е от топ10, защото съм 6-1 в UFC и го заслужавах. Те ми съобщиха, че ще се бия с Ricardo Lamas и аз се съгласих, но по-късно разбрах, че той не иска да се бие с мен.

Тогава той прие да се бие с Mirsad Bektic и по същото време започна да се говори за битката на Zabit и си казах, че ако се бия с него ще е супер. След това те решиха да ми предложат да се бия с него и аз се съгласих за битка на UFC 227, но им поисках повече пари, защото той не е в топ 10. Те отказаха да ми дадат повече пари за битка на UFC 227 и тогава аз им казах да организират битката за Русия, защото той ме предизвика именно за това събитие и аз не съм човек, който ще се откаже от предизвикателство. Те отказаха да го направят за Русия и аз им казах "Не ми давате повече пари на UFC 227 и не искате в Русия, тогава какво?" Заявих им, че съм готов да се бия с всеки от топ 10 и то без да преговаряме. Те отново не ми дадоха това, което искам и аз вече си отворих очите.

В момента имам доста оферти и не искам да бързам, защото следващата стъпка ще е от голямо значение за моята кариера. Без лоши чувства - човек трябва да продължава след такива неща, защото има доста хора, които живеят в миналото. Ще живея в настоящето и това въобще не е краят - това е началото на нещо голямо."



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес