Зареждане

Яир Родригес за Топурия: Джудже от 'Властелинът на пръстените'

Яир Родригес за Топурия: Джудже от 'Властелинът на пръстените'
Публикувано на: Януари 27, 2024 в 08:00 ч
Следващия месец Илия Топурия ще има шанс да спечели титлата в категория перо.

Топурия се изправя срещу Александър Волкановски на UFC 298, което ще се проведе в Калифорния. "El Matador" е уверен в победата си и вече се провъзгласи за шампион. В неговите акаунти в социалните мрежи може да видим, че той се представя за шампион на UFC, въпреки че битката още не е минала.

Наскоро Илия реши да се сравни с Яир Родригес, който се би с Волкановски, но загуби. Топурия критикува Яир и сподели, че неговите победи са случайни.

„Разликата между мен и Яир Родригес е, че мога да се справя в битката с Алекс. Имам страхотен договор, защото продължавам да печеля. 

Не като този, който само говори. Ако се случи да победи, то е защото опонентът му е наранил рамото си или го е ударил с късметлийски удар в последната секунда.", каза Топурия по адрес на Родригес.

Това не се хареса на Яир, който отговори със следното към своя колега:

„Първо, проверете с кого сте се били досега. Вижте кой е на върха на дивизията. Ти не си нищо друго освен самонадеяно джудже от Властелинът на пръстените! Засега ти си просто „Дон Никой“. Изправих се срещу най-добрите.," каза Родригес за Топурия.

Ще успее ли Топурия да стане шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес