Най-големият сайт за бойни спортове

       

Woodley: GSP да слезе в лека категория ще бъде най-к*рвенското решение

Woodley: GSP да слезе в лека категория ще бъде най-к*рвенското решение
Публикувано на: Май 16, 2018 в 09:48 ч

Най-добрият боец на всички времена в полусредна категория, Georges St-Pierre е един от малкото, които привличат безкомпромисно интереса на феновете всеки път щом се появи в клетката. Когато се завърна в Октагона, той се би в средна категория и надви тогавашния шампион Michael Bisping. В последствие се отказа от титлата заради здравословни проблеми.

Сега президентът Dana White споделя, че се работи по среща между GSP и Nate Diaz в лека категория за UFFC 227, което ще се проведе на 4-ти август.

Настоящият шампион в полусредна категория Tyron Woodley обаче не е доволен от идеяата на GSP да слиза в по-долна категория.

"Нека ви го кажа съвсем културно - двамата с Nate са пълни кучки, задето обмислят да се бият един срещу друг. Беше шампион в полусредна категория, а когато настоящият започне да говори за битка с него, той скача директно в по-горна дивизия. Сега пак ще ме подмине и ще слезе в категория, в която никога през живота си не се е бил."GSP опитва да се затвърди като най-добрият на всички времена. Беше шампион в полусредна категория, спечели титлата в средна, а сега ако надвие Nate Diaz и Conor McGregor в леката, ще бъде невероятен случай.

Woodley, от своя страна, вече се възстанови от операцията на рамото и се очаква да се изправи срещу победителя от срещата между Colby Covington и бившия шампион в лека категория Rafael dos Anjos, която ще се проведе по време на UFC 225 на 9-ти юни.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

UFC 228: Woodley срещу Till с официално промо

UFC 228: Woodley срещу Till с официално промо
Дългоочакваната среща за титлата в полусредна категория между шампиона Tyron Woodley и Darren Till вече има своето първо промо видео.
Новини » август 15, 2018 (0)
цялата новина

Sonnen имал решение за екстремното отслабване, смята Georges St. Pierre

Sonnen имал решение за екстремното отслабване, смята Georges St. Pierre
GSP смята, че Chael Sonnen има умно решение за екстремното отслабване.
Новини » август 15, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook