Зареждане

Woodley: GSP да слезе в лека категория ще бъде най-к*рвенското решение

Woodley: GSP да слезе в лека категория ще бъде най-к*рвенското решение
Публикувано на: Май 16, 2018 в 09:48 ч

Най-добрият боец на всички времена в полусредна категория, Georges St-Pierre е един от малкото, които привличат безкомпромисно интереса на феновете всеки път щом се появи в клетката. Когато се завърна в Октагона, той се би в средна категория и надви тогавашния шампион Michael Bisping. В последствие се отказа от титлата заради здравословни проблеми.

Сега президентът Dana White споделя, че се работи по среща между GSP и Nate Diaz в лека категория за UFFC 227, което ще се проведе на 4-ти август.

Настоящият шампион в полусредна категория Tyron Woodley обаче не е доволен от идеяата на GSP да слиза в по-долна категория.

"Нека ви го кажа съвсем културно - двамата с Nate са пълни кучки, задето обмислят да се бият един срещу друг. Беше шампион в полусредна категория, а когато настоящият започне да говори за битка с него, той скача директно в по-горна дивизия. Сега пак ще ме подмине и ще слезе в категория, в която никога през живота си не се е бил."



GSP опитва да се затвърди като най-добрият на всички времена. Беше шампион в полусредна категория, спечели титлата в средна, а сега ако надвие Nate Diaz и Conor McGregor в леката, ще бъде невероятен случай.

Woodley, от своя страна, вече се възстанови от операцията на рамото и се очаква да се изправи срещу победителя от срещата между Colby Covington и бившия шампион в лека категория Rafael dos Anjos, която ще се проведе по време на UFC 225 на 9-ти юни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес