Зареждане

Wilson Reis: Категория муха умира до юли

Wilson Reis: Категория муха умира до юли
Публикувано на: Април 12, 2019 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в категория муха Wilson Reis вярва, че неговата категория ще бъде закрита най-късно до юли месец. Този уикенд той ще се завърне и ще се бие срещу Alexandre Pantoja в прелимите на UFC 236. Шампионът Henry Cejudo защити титлата си в категория муха, но от UFC все още не дават яснота за бъдещето на категорията. От oрганизацията продължават да организират битки в категорията, но това скоро ще приключи или поне такова е мнението на Reis:



Доста съм объркан. UFC не казват нищо на бойците си за бъдещето на категорията. Мисля, че в тази категория останахме само аз, Alexandre Pantoja, Jussier Formiga, Deiveson Figueiredo, Joseph Benavidez и Henry Cejudo. Това са доста малко хора. 

Може да видите, че след Pantoja са някакви странни бойци и нищо не се знае. Вярвам, че ще има битки в категорията до юни или юни и след това ще приключат категорията. Cejudo вече се бие в категория петел и това е друга предпоставка. Тренирах усилено, за да победя и този уикенд ще ви дам страхотна победа. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес