Зареждане

Whittaker не е навит за трети двубой с Romero: Цял живот с него ли ще се бия?

Whittaker не е навит за трети двубой с Romero: Цял живот с него ли ще се бия?
Публикувано на: Юни 12, 2018 в 09:17 ч

През изминалия уикенд Robert Whittaker затвърди позицията си, надвивайки за втори път Yoel Romero в рамките на една година. 5-рундовата среща завърши със съдийско решение, което изненада мнозина.

След битката изникна идеята за трилогия, въпреки че Whittaker не вижда причина отново да се изправя срещу "The Boogeyman" - особено пък във скорошен реванш.

"Надвих го вече два пъти. Да не говорим, че той неведнъж не успява да влезе в категорията. Все с него ли ще трябва да се бия?"

Феновете биха се радвали да гледат за трети път двамата бойци в сблъсък, но и Whittaker е прав, че Romero не си направи добра услуга, проваляйки се на кантарите преди две последователни битки за титлата. 2-те победи също са доста категорични.

"Бях казал, че няма да се бия с Yoel, ако не влезе в категорията, но ми се искаше той малко да се позамисли и да приеме нещата по-сериозно. Професионалист съм във всичко, което правя и когато подпиша договор за дадени килограми, гледам да се впиша в тях."

"Ще се опитам да бъда първи на кантара. Там е работата, че не бях задължен да приемам срещата и можех да си тръгна с парите, без да съм се бил. Имах това право. Имам много фенове обаче, които искаха да видят срещата. В края на краищата, аз съм боец и казах, че ще приема битката."

Това, което направи победата му още по-впечатляваща, беше фактът, че счупи ръката си още в първия рунд и трябваше да продължи така цялата среща.

Можем само да си представяме какъв щеше да бъде резултатът, ако и двете му ръце бяха във форма.

Whittaker се завръща сега в Австралия, за да се оперира преди да излезе още веднъж за двубой през тази година. Предстои обаче тепърва да разберем срещу кого.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес