Зареждане

White: McGregor иска Mayweather, аз го искам в UFC

White: McGregor иска Mayweather, аз го искам в UFC
Публикувано на: Януари 3, 2018 в 16:00 ч
 
 Според президента на UFC, Dana White, най-голямата звезда на компанията иска реванш срещу Floyd Mayweather.
 
Миналия август McGregor направи своя дебют на боксовия ринг, изправяйки се срещу Mayweather, като в първите рундове започна добре, но в последствие се измори и беше победен в 10-тия рунд.
 
Mayweather, който на 40-годишна възраст се завърна на ринга специално за McGregor, твърди, че няма намерения да се бие повече.
 
Въпреки това обаче, McGregor има желание да се изправи срещу него за реванш на всяка цена.
 
White споделя, че ирландецът не бил особено удовлетворен от представянето си и иска да опита отново.
 
"Казах му, че това, което направи е невероятно. Седях с партньора си Lorenzo Fertitta и си повтарях "Боже, ние намерихме това момче в Ирландия преди 4 години. Сега се бие вече шест рунда срещу Floyd Mayweather, като отива към седмия.""
 
"Справи се изключително добре, но не е удовлетворен от представянето си. Изглежда беше крайно убеден, че ще спечели двубоя."
 
McGregor последно се би за UFC през 2016-та, когато спечели реванша срещу Nate Diaz, но продължава да държи титлата в лека категория, като се очаква тя да му бъде отнета заради бездействие.
 
White се надява McGregor да забрави за идеята да се изправя за реванш срещу Mayweather и да се завърне обратно в UFC.
 
"Мисля, че Conor спечели първите 4 рунда. Всички експерти ми казваха, че няма да удари Floyd нито веднъж. Определено имаше момент на изненада. Смятам, че срещата беше добра."
 
"Знам, че изгаря да се изправи отново срещу Mayweather, но трябва да се върне към свободните боеве и да защити титлата си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес