Зареждане

Walt Harris готов да се бие с Francis Ngannou след Alistair Overeem

Walt Harris готов да се бие с Francis Ngannou след Alistair Overeem
Публикувано на: Октомври 20, 2019 в 08:30 ч
36-годишният Walt Harris е във възход и се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут, като последната беше само за 12 секунди над Aleksei Oleinik през юли. Сега той получи една от най-големите битки в кариерата си и ще има шанс да се приближи до титлата. Harris ще мери сили с легендарният Alistair Overeem в главната битка на събитието UFC on ESPN 7, което ще се проведе през декември във Вашингтон.

В момента цари неяснота в тежка категория, защото UFC обявиха, че ще има трилогия между Daniel Cormier и Stipe Miocic и това оставя без опонент Francis Ngannou, който е безспорен претендент за колана и няма свободен боец от топ 10, с когото да се бие. Камерунеца изяви недоволството си, защото от UFC не му намират опонент и Harris е готов да споделят клетката след битката му през декември срещу Overeem:


Уважавам Overeem, но ще ви кажа, че всяко куче си има своя ден и аз мисля, че сега е моето време. Готов съм да изгрея и да постигна успех. Наскоро ми изпратиха статия, в която прочетох, че Ngannou не е доволен, защото не му намират опонент. Видях, че е споменал името ми и това е битка, която винаги съм искал. 

Мисля, че ще бъде добра битка, след като победя Overeem. Готов съм да се бия с Ngannou, Derrick Lewis и останалите в тежка категория. Мисля, че ще се справя добре срещу тях. Влизам в битката, за да победя Overeem. Той е легенда и това е страхотен момент за мен. Аз съм тук и пътят ми е само нагоре. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес