Зареждане

Все по-възможна била срещата на Mayweather и McGregor в UFC

Все по-възможна била срещата на Mayweather и McGregor в UFC
Публикувано на: Май 10, 2018 в 10:40 ч

През последните седмици спря да се говори толкова за срещата между Floyd Mayweather и Conor McGregor в Октагона.

Слуховете излязоха извън контрол, когато Mayweather публикува видео, в което се вижда как влиза в ММА клетка, както и когато загатна за среща за милиарди в UFC. Към момента обаче няма нищо официално, а идеята за този двубой съвсем умря, когато McGregor беше арестуван за нападението над автобуса.

Мнозина мислеха, че тази среща е някаква шега, но шефът на охранителите на Mayweather, Greg La Rosa, разкри, че боксьорът въобще не се е шегувал с намерението си да влезе в ММА:

"Мисля, че ще го направи. Може да се завърне. Никога не се знае. Не знам срещу кого ще бъде, тъй като тези неща остават скрити от мен. Но мисля, че ще го направи"

"Мнозина не му вярват, но ще видим. Постоянно говори за това - как ако се завръща, ще е в ММА. Не се шегува."

La Rosa продължава:

"Ако трябваше да предполагам, бих заложил че ще се случи."

Би било интересно да го видим в действие срещу ирландеца, но съдейки по думите му от наскорошно интервю, той няма намерение да се връща към боевете:

"Не се притеснявам от Октагона или боксовия ринг. За момента пътувам по света и се срещам с фенове, усещам любовта им. Засега само пътувам. Не знам какво крие съдбата, но към днешна дата съм сеоттеглил."

"Не мисля да се бия."

Няма спор, че срещата им ще се разпродаде, тъй като предната им беше втората най-продавана за всички времена. Но има доста препятствия, които трябва да се прескочат, за да се състои двубоя.

И все пак - нещата се менят изключително бързо. Бихте ли гледали срещата им, ако бъде организирана?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес