Зареждане

Волков прогнозира приключване над Сирил Гане

Волков прогнозира приключване над Сирил Гане
Публикувано на: Юни 3, 2021 в 00:00 ч
Александър Волков вярва, че ще може да приключи Сирил Гане, който не познава загубата. Двамата бойци ще мерят сили в тежка категория на събитието UFC Fight Night 190, което ще се проведе в края на месеца в Лас Вегас.

Волков е набрал скорост и идва след 2 поредни победи. В началото на годината той започна силно с нокаут над легендата Алистър Овърийм. Александър мечтае за шампионска среща и победа над Гане ще го направи претендент.

"Drago" е бивш шампион на M-1 и Bellator и печели 22 от 33-те си победи с нокаут. В 4 от своите 8 загуби той пада с приключване, но сега имал много физическа сила, която щяла да му помогне за нокаута.

Опитният ветеран от Русия не е впечатлен от уменията на Гане и го смята за еднообразен. Ето какво прогнозира Волков преди битката със Сирил във Вегас:

Гане има отлична работа с краката. Досега никой не го е ударил, защото противниците са били правилно подбрани и не са били много добре подготвени за това. Сирил бяга от размени, а аз за щастие или за съжаление не го правя. Затова ще се опитам да завърша битката предсрочно.

 Бойците в тежка категория сме едри и всеки удар може да е фатален. Сега съм натрупал много физическа сила, което ми помага и това е нещо, което не съм имал преди. Затова се чувствам уверен и мисля, че битката ще приключа предсрочно.

Ще успее ли Волков да спре Гане ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес