Зареждане

Волков не се притеснява от борбата на Къртис Блейдс

Волков не се притеснява от борбата на Къртис Блейдс
Публикувано на: Юни 7, 2020 в 08:00 ч
Александър Волков е аутсайдер в битката си с Къртис Блейдс, но не се притеснява от това, защото е свикнал да го отписват. "Drago" знае, че неговия опонент ще разчита на борба в тяхната битка, която е главната битка за UFC Fight Night 177 на 20-ти юни в института на UFC във Вегас. Блейдс е много опасен боец, който обича битките на земя, където не оставя никакви шансове на своите съперници.

Вижте още - Къртис Блейдс е фаворит срещу Волков​​​

Александър обаче е виждал всичко в кариерата си, в която записва 31 победи и 7 загуби. Бившия шампион в тежка категория на Bellator и M-1 мечтае за злато в UFC, но пътят минава през Къртис. Ето какво сподели снажния руснак преди битката:


Свикнах с това, че никой не вярва в моята победа, защото това се случва през цялата ми кариера. Никога не са казвали, че ще изляза и ще съборя някого. Явно правя такова впечатление, поради физиката си, може би заради нещо друго. Някой дори написа в коментарите, че Къртис Блейдс тежи повече от мен, въпреки че всъщност той тежи колкото мен, ако не и по-малко. 

По отношение на телосложение и физика, той е много подобен на мен. Блейдс не е толкова тежък, няма огромна физическа сила, но наистина има много добри умения по борба и много добри умения за приключване. Разбира се, борбата не е най-силната ми страна, но най-силната ми страна е в това, че съм много добър в това да оцелявам. 

Добър съм в това да ставам на крака и на фона на умората на противника, вече мога да работя спокойно с него. Очевидно, Къртис ще иска да пренесе битката на земя. Повечето от битките ми в ММА бяха такива. Много момчета, с които се борих бяха много добри бойци, така че вече съм разработил тактики за такива битки.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес