Зареждане

Волков: Миочич изглеждаше безпомощен и няма да получи реванш

Волков: Миочич изглеждаше безпомощен и няма да получи реванш
Публикувано на: Март 29, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион на Bellator Александър Волков е готов да се бие с Франсис Нгану. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как Нгану нокаутира Стипе Миочич и спечели титлата при тежките. "The Predator" възнамерява да се бие често и иска още 2 битки тази година.

Волков от дълго време мечтае за шанс за пояса в UFC и смята, че Миочич няма да получи незабавен реванш. Александър е в серия от 2 поредни победи с нокаут и е готов да се бие с Франсис. Ето какво сподели Волков за Миочич и Нгану:

Франсис Нгану изглеждаше много силен срещу Стипе Миочич. Това е може би най-добрият му бой в кариерата. Той показа интелигентност, тактика, спря събарянията и се възползва от грешките на Миочич. За съжаление Стипе не направи нищо, не изглеждаше силен и едва ли ще има незабавен реванш.

 Трилогията между Миочич и Кормие спря развитието на Стипе. Трябва да се биеш с различни съперници, за да се развиваш. Така ставаш силен и опасен. Трудно е да се възстановиш, когато си се бил с един вид боец, а след това се изправяш срещу друг. 

Стипе изглеждаше безпомощен и направи грешка когато тръгна да атакува Нгану. Миочич направи същото в битката с Вердум. Нгану спря събарянията и Миочич загуби вяра в това да опитва. 

Джон Джоунс има желание да се бие за титлата, но ако се откаже, тогава съм готов. Аз съм готов да се бия с Нгану за златото.

Прав ли е Волков ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес