Зареждане

Волков: Джон Джоунс ще направи тежка категория по-интересна

Волков: Джон Джоунс ще направи тежка категория по-интересна
Публикувано на: Март 7, 2021 в 00:00 ч
Александър Волков e eдин от претендентите за титлата в тежка категория в UFC, но няма проблем с това, че Джон Джоунс може да го пререди. В момента Джоунс се готви за дебют в тежка категория, а UFC вече са му обещали шанс за титлата през лятото.

"Drago", който е бивш шампион на Bellator смята, че Джоунс ще направи тежка категория още по-интересна. Волков похвали Джоунс, защото брани титлата си дълги години, а не като Конър Макгрегър, който скачаше от категория на категория.

В интервю за руските медии Волков сподели следното за Джоунс и картинката при тежките:

Изглежда добре това, че Джон Джоунс ще дебютира в тежка категория. Това ще направи нашата категория още по-оживена и интересна. Той ще помогне на бойците в категорията да се докажат. Битката с него привлича вниманието. 

Джон заслужава да се бие за титлата. Той не е просто някакъв си боец, а Джон Джоунс. Не е като Конър Макгрегър, който печели битка, а след това сменя категорията. Джоунс защитаваше титлата си дълги години и беше на върха в класирането. 

Той заслужава да се бие за титлата във всяка категория. В това няма спор. С кого да се бие при тежките ? Не виждам друг, който да го интересува, освен този, който е шампион.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес