Зареждане

Волкановски: Щях да загубя след гилотината на Ортега

Волкановски: Щях да загубя след гилотината на Ортега
Публикувано на: Септември 27, 2021 в 02:00 ч
Александър Волкановски вярвал, че щял да загуби титлата си след гилотината от Брайън Ортега. Двамата се биха миналия уикенд в главната битка на UFC 266, което се проведе в Лас Вегас. Битката им беше една от най-добрите в историята на категорията.

Волкановски доминираше, но Ортега няколко пъти го заключи на земята. Ортега успя да приложи гилотина на Волкановски и много хора все още се чудят как той оцеля. Срещата им стигна до решение, което беше в полза на шампиона.

Пред медиите "The Great" поздрави Ортега и каза следното за битката:

Гилотината беше доста добра. Казах си, че ще загубя титлата си. Аз обаче съм човек, който си скъсва задника от работа и се справям с трудностите. 

Никога не се предавам. Спомням си, че издавах някакви странни звуци по време на гилотината. Надявах се, че няма да загубя титлата. 

Ортега е известен със своето джиу-джитсу. Надявах се, че няма да ме спипа толкова добре. Вкарвах му бомби и изглеждаше така сякаш той е приключен, но Ортега се завърна по-силен. 

Поздрави за него. Искам да се бия. Да се кача ли в лека категория за битка с шампиона ? Дайте ми нещо, защото бях аут цяла година заради тези локдауни. 

Какво следва за Волкановски ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес