Зареждане

Волкановски ще отправя послание с нокаут над Холоуей

Волкановски ще отправя послание с нокаут над Холоуей
Публикувано на: Юни 13, 2020 в 05:30 ч
Безспорният шампион на UFC в категория перо Александър Волкановски ще брани титлата си срещу бившият шампион Макс Холоуей. Двамата ще мерят сили на UFC 251, което ще се проведе на 11-ти юли на остров Яс в Абу Даби. 31-годишния шампион е с рекорд 21-1 в ММА и се намира в серия от 18 поредни победи. "The Great" все още няма загуба в UFC и няма загуба в ММА вече над 7 години.

В края на миналата година Волкановски успя да грабне титлата, след като доминира над Холоуей цели 25 минути. Александър го победи с решение / (48–47, 48–47, 50–45) / , но имало раздвоени коментари и сега той иска да затвърди доминацията си с нокаут:


Това е реванш и аз имам нещо да доказвам. Тази битка е повече от просто победа. Не искам да вляза в клетката и просто да го победя. Вече го направих 1 път. Доминирах го 5 рунда в първата битка, но въпреки това му дадоха реванш. Хората бързо забравят как го направих. 

Имаше доста раздвоени коментари, мнения и всичко останало. Малко съм притеснен и чувствам, че няма достатъчно уважение към мен. Този път имам нещо, за да докажа. Този път ще го приключа в тези 5 рунда. Гарантирам, че ще го приключа и ще отправя послание. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес