Зареждане

Волкановски: Сехудо се моли за битка с мен, но UFC не дават

Волкановски: Сехудо се моли за битка с мен, но UFC не дават
Публикувано на: Септември 16, 2020 в 07:49 ч
Шампионът в категория перо на UFC, Алекс Волкановски сподели, че бившият шампион Хенри Сехудо се е молил на Дейна Уайт за двубой с него.

Откакто се оттегли от ММА след защита на титлата си в категория петел през май, Сехудо сподели, че би се завърнал само за битка с Волкановски. Уайт пък каза, че дори не си е и помислял да дава битка след оттеглянето му, като сподели че ще изправя Волкановски срещу активни бойци.

"Смешно е, посмях се добре, но не знам защо хората му обръщат сериозно внимание. Никой не ме е търсил да подписвам договор. Никой не ми е говорил за тази битка, освен Сехудо. Виждам го как се моли на Дейна Уайт да му даде шанс."

След катос спечели титлата срещу Макс Холоуей през декември, Волкановски (22-1) го победи още веднъж при реванша им през юли със съдийско решение. В момента австралиецът чака следващия претендент за титлата.

"Ако този двубой трябваше да се случи, трябваше да е преди. Сега вижте дивизията. Имаме няколко човека, който се борят за претендентското място. Няма никакъв смисъл да приемам двубой със Сехудо.

Искам само топ претенденти, но ако UFC преценят, ще се бия с него. Ще му сритам задника, а след това ще се бия с претендента. Но не това е моето желание. Искам да бъда шампион, който защитава титлата си срещу топ претенденти."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес