Зареждане

Волкановски къркал всеки ден преди битката с Махачев

Волкановски къркал всеки ден преди битката с Махачев
Публикувано на: Февруари 7, 2024 в 00:00 ч
Александър Волкановски е пил всеки ден в продължение на седмици, преди да се изправи в кратък срок срещу световния шампион в лека категория Ислам Махачев през октомври.

Първоначално Махачев трябваше да защитава титлата си в главното събитие на UFC 294 срещу човека, когото победи, за да спечели титлата, Чарлз Оливейра. Do Bronx обаче беше принуден да се оттегли, след като получи аркада по време на тренировка. Отчаяно търсейки заместник, от UFC се обадиха на Волкановски, който девет месеца по-рано се изправи срещу "Dagestani Destroyer".

Само с 11-дневно предизвестие Волкановски прие двубоя и бързо влезе във форма.

Този път на Ислам Махачев му бяха необходими само три минути, за да довърши Волк, унищожавайки шампиона в категория перо с перфектно пласиран удар в главата, който даде началото на брутален финал на боя.

Вoлкановски разкри, че когато UFC му се е обадили с предложение, той е пиел всеки ден в продължение на седмици и е бил значително извън бойна форма."Известен съм с това, че съм дисциплиниран, професионалист през цялата година, 24/7 А аз просто не бях такъв по това време. Така че бях наистина разочарован и бях по-разстроен от това, което бях, отколкото от предишните месеци, довели до това. И ако трябва да бъда честен, това малко ме улесни, защото ме извади от равновесие.

"Знаете ли какво имам предвид? Това ме изтръгна от това, че пиех всеки ден в продължение на три, четири седмици. Това е нечувано за мен всеки ден. Никога не съм го правил. Но така се случи тогава."

В събота, 17 февруари, Александър Волкановски ще се завърне в октагона, за да защити короната си в категория перо срещу непобедения претендент Илия Топурия. Откакто си осигури победата с категорично решение над Джош Емет миналата година, " El Matador" кипи от увереност. Дотолкова, че вече актуализира биографията си в социалните мрежи, за да гласи "световен шампион на UFC".

Говорейки с UFC Espanol, Топурия предложи много смела прогноза за предстоящата си битка за титлата с номер 3 в ранглистата в света.

"Виждам се как го приключвам в първия рунд - с нокаут", каза Топурия. "Най-вероятно ще бъде с нокаут, освен ако той не се гмурне в краката ми. Ще му изгася тока. Аз съм част от новото поколение на ММА. Внасям развит стил във всички области на спорта: на крака, в борбата, в граплинга. Смятам, че съм много по-завършен и ефективен в приключванията от Волкановски".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес