Зареждане

Владислав Кънчев: SFC 7 ще е една уникална галавечер, моята среща ще е макисмално атрактивна

Владислав Кънчев: SFC 7 ще е една уникална галавечер, моята среща ще е макисмално атрактивна
Публикувано на: Декември 17, 2018 в 10:20 ч
ММА състезанието SFC 7 ще се проведе на 9-ти февруари в столичната зала "Арена Армеец".

Една от най-големите и активни професионални ММА организации у нас през последните години обяви вече няколко от основните срещи и поетапно обявява още нови имена, които ще се включват в галавечерта.

През изминалите дни стана ясно, че боецът с един от най-тежките удари в родния ММА, Владислав Кънчев също ще вземе участие в SFC 7. Опонентът му все още не е официално обявен от организаторите, но Влади знае срещу кого излиза и вече започна подготовката си.
 

 
"Почнахме да тренираме здраво. Ходя в НСА при Борислав Божков, много опитен треньор по бокс. Треньор съм в 'Tiger Sport' и тренирам с момчетата, те също се готвят за състезание," каза Влади за MMA.BG.

Краката на много опитни бойци са се огъвали под тежките удари на Кънчев. Той обаче е готов да побеждава и на земя, както видяхме в последния му двубой, където той победи със събмишън.

"Противникът ми трябва да е много внимателен с мен, защото съм се настроил само за победа и нищо не може да ме спре."
 
 
Една от основните срещи на вечерта е битката между Камен Георгиев и Калоян Колев. Камен е един от ветераните в родния ММА и излиза срещу Колев, за да изчистят на ринга кратка кавга помежду им.

"Тази среща е доста интересна за мен," споделя Влади. "Опитът срещу младостта. Калоян е добър в борбата, но не е достатъчно опитен. Камен мисля, че ще го надхитри в по-късните рундове."
 
 
SFC 7 е първото голямо професионално ММА състезание за 2019-та година и с участниците обявени до момента дава заявка за много атрактивни срещи, а съдейки от предните издания на турнира, като това в "Арена Армеец" през януари, ще станем свидетели на битки, за които ще се говори дълго след това.

Билетите са вече в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim, фитнеси "Флайс", както и в Магазинът за победители на ул. Искър 16а в София. За ВИП маси - 0877345933.

Ако сте пропуснали предното издание на турнира, вижте кратък обзор на грандиозното шоу и се пригответе за следващото - 9-ти февруари, зала "Универсиада".
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес