Зареждане

Владислав Кънчев подписа с Oktagon MMA

Владислав Кънчев подписа с Oktagon MMA
Публикувано на: Юни 1, 2022 в 19:00 ч
Българският боен атлет Владислав Кънчев подписа договор със словашката ММА организация Oktagon.

Новината съобщи самият Кънчев днес:

"Щастлив съм да съобщя, че подписвам договор за няколко битки с най-добрата ММА промоция в Европа Oktagon MMA. Искам да им благодаря за възможността!

Искам също така да благодаря на моята мениджърска компания New Gen Management и Никола Атанасов за упоритата работа, тъй като без тях това нямаше да е възможно. Очаквайте още новини скоро."

Мениджърът Никола Атанасов е човекът, който менажира няколко от топ ММА бойците на България и съдейства за гостуването на EFM Show в Арена Армеец миналата година.


Кънчев за последни се би през септември миналата година, когато отнесе Лукаш Бошачки в EFM Show 2 с технически нокаут. Преди това той беше в серия от 5 победи, като сред тях грабна и титлата на сръбската организация SBC, но след оспорван двубой завършил със съдийско решение я загуби от Боян Величкович.

Общата статистика на Кънчев в 12-6, като почти всички негови победи са с нокаут. "C-4" води и тренировки в своя клуб в София - Tiger Sport. Повече детайли за Кънчев може да видите в мобилното приложение Fight Scout.

Oktagon MMA пък е една от водещите европейски организации. Словашкият промоутър прави събития в Чехия, Словакия, а сега и в Германия, като следващото е планирано за 4-ти юни.

Очаква се скоро да бъде обявена и датата за дебюта на Кънчев, както и името на неговия противник.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес