Зареждане

Влади Генов с ММА двубой в 'Арена Армеец' през януари

Влади Генов с ММА двубой в 'Арена Армеец' през януари
Публикувано на: Септември 29, 2017 в 08:00 ч

Един от най-обещаващите български ММА състезатели Владислав Генов ще вземе участие на турнира SFC 6, който ще се проведе в зала "Арена Армеец" на 13-ти януари.
 
"Очаквам силен съперник, за да покажа какво точно умея", категоричен е спортистът.
 
Една от големите ни ММА надежди - Владислав Генов ще е едно от българските имена, които ще се включат в предстоящото 6-о издание на веригата Spartacus Fighting Championship. Грандиозното събитие ще се проведе на 13 януари в зала "Арена Армеец", като организаторите от Combat Promotion са предвидили за гала вечерта качествени битки с топ имена от световната ММА сцена. За момента обаче промоутърите пазят в тайна участниците от чужбина.
 
Влади Генов не скри вълнението си за предстоящото му участие на SFC 6.
 
"С господин Георги Анадолов имахме желание и преди да бъда част от SFC. Имах един насрочен двубой за миналата година, но мачът с бразилския ми съперник отпадна", обясни спортиста.
 
"Иска ми се ако е възможно преди това да изиграя още един-два мача, за да съм във форма. Ще се радвам на силен съперник, за да мога да покажа какво точно умея. Човек трябва да се изправя срещу силни опоненти, ако иска да израства. Срещите с по-слаби съперници не са от полза за никого. Предпочитам чуждестранен боец срещу себе си, за да покажа уменията си. Едва ли някой иска да гледа среща, която ще свърши за броени секунди", коментира още Генов.
 
Владислав Генов се занимава със смесени бойни изкуства от осем години. Започвайки от джудо и самбо, той преминава през граплинг и комбат рестлинг, за да достигне крайната си цел - ММА сблъсъците в октагона. Печели множество отличия от всевъзможни международни форуми, като е и световен вицешампион по комбат рестлинг. В част от най-популярните ММА-вериги на Стария континент българският боец записва актив от 8 успеха и 2 поражения.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес