Зареждане

Вижте потрошения крак на Макгрегър и кое срина психиката му по време на битката

Вижте потрошения крак на Макгрегър и кое срина психиката му по време на битката
Публикувано на: Януари 24, 2021 в 17:55 ч
Снимка: DAZN
Едно от скритите оръжия на Дъстин Поире беше бразилецът Тиаго Алвес (горе в дясно на снимката). Ветеранът от UFC бе един от топ бойците в лбизккото минало, където стигна до двубой с шампиона Джордж Сент Пиер след 7 поредни победи, но загуби по точки.

Бразилецът, известен като "Pitbull" се би до 2019-та, приключвайки кариерата си с 23-15, а след това стана треньор в American Top Team.

Откакто започна да работи с Дъстин Поирие, американецът стана много по-прецизен в играта си в стойка. Неговият страйкинг му осигури победи над Еди Алварез и Джъстин Гейджи, а след това и показа блестящо представяне срещу Макс Холоуей, преди да се озове пред Хабиб Нурмагомедов.

Поире не даде особени шансове в стойка и на Конър Макгрегър, срещу когото се изправи в UFC 257.

Вижте също: Дъстин Порие oтмъсти с нокаут над Макгрегър във 2-рия рунд

"The Diamond" нанесе много лоу кикове в пищялите и прасците на ирландеца, които обезобразиха крака му.


След поражението във втория рунд, Макгрегър излезе куцайки от арената, тъй като единия му крак се бе подул изключително много.

За капак на всичко, Конър призна, че виковете на ветерана Алвес от ъгъла на Поире са влезли под кожата му и са повлияли на психиката му.

"Тези ритници се нтрупаха, определено. Знаех, че така ще стане, когатоо видях Тиаго Алвес в неговия ъгъл. Знаех какво ме очаква.

Знаех, че ще има много лоу кикове. Той има опит в отнасянето на такива удари. Но на мен това ми беше за пръв път. Един от тях попадна много добре и чух как Тиаго вика 'Този беше добър удар'.

Това отекна в главата ми и си казах 'Копеленца, това наистина беше добър удар'. И след това ударите почнаха да се трупат."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес