Зареждане

Вижте как 14-годишната Шевченко побеждава 25-годишна съперничка

Вижте как 14-годишната Шевченко побеждава 25-годишна съперничка
Публикувано на: Април 9, 2020 в 09:21 ч
Шампионката в категория муха на UFC, Валентина Шевченко реши да покаже на феновете си видео от преди 18 години. "Bullet" показа как на 14 години се изправя срещу съперничка, която е на 25 години. Двете споделят ринга в Оман, където по онова време женските битки са били нещо много рядко. Валентина отказва да сложи протектор на главата си и успява да спечели срещата.

Вижте още - Отпадна шампионския двубой на Валентина Шевченко в UFC 251​​​

Към днешна дата тя е с рекорд 19-3 в ММА и вече е на 32 години. Шампионката в серия от 5 поредни победи, в които защитава пояса 3 пъти. Тя трябваше да се бие срещу Джоан Калдъруд на UFC 251, но се оттегли, защото има контузия на крака. Ето какво написа Валентина в социалните мрежи, както и видео от срещата:


На тази снимка съм аз на 14-годишна възраст и моята опонентка, която беше на 25 години. Това беше една от моите първи битки при професионалистите. Тази среща се проведе в Оман. По онова време женските битки в мюсюлманските страни бяха нещо рядко. Опитаха се да ме накарат да си сложа протектор, но аз съм с бунтовнически характер и отказах.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес