Зареждане

Вижте доказателство, че Гейджи удря по-тежко от Макгрегър

Вижте доказателство, че Гейджи удря по-тежко от Макгрегър
Публикувано на: Октомври 2, 2023 в 10:00 ч
В любопитна демонстрация на сила, носителят на BMF пояса, Джъстин Гейджи, наскоро остави зрителите зашеметени, когато счупи електронната боксова круша по време на тест за сила.

В последно време много ММА бойци решиха да тестват своята сила на електронната боксова круша. Тази мода завладя забележителни имена като Франсис Нгану, Алекс Перейра, Джъстин Гейджи и Конър Макгрегър.

Това, което отличава опита на Гейджи, е чистата сила, която той отприщи. При нанасянето на гръмотевичен удар от Гейджи, машината не просто не показва число, а започна да мига и потъмня.

Въпреки че Гейджи има опит в борбата, той е известен с любовта си към бруталните размени в октагона на UFC. В последните години Джъстин затвърди репутацията си на един от най-вълнуващите атлети в UFC.



Дъстин Порие и Хабиб Нурмагомедов са споделяли клетката с Макгрегър и Гейджи. И двамата бяха категорични, че Гейджи удря по-здраво от Макгрегър. Наскоро самият Конър Макгрегър изпробва силата си на удар на подобна машина.

Ирландската суперзвезда показа впечатляваща сила, но не успя да я пречупи, както направи Гейджи. Това само затвърди думите на Хабиб и Порие, че Гейджи удря най-здраво от всички бойци в лека категория на UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес